Fordele

ASA Laser Danmark tilbyder din klinik

Som ASA Laser kunde er du og dine medarbejdere i trygge hænder. Vi sørger blandt andet for træning og uddannelse på jeres klinik ved opstart, når I får nye medarbejder og efteruddannelse 1-2 gange om året.

Se alle dine fordele ved at være ASA Laser kunde:

Rådgivning

Din ASA Forhandler lytter til, hvilke behov og udfordringer jeres klinik står over for. I fællesskab udarbejdes en konstruktiv plan for, hvordan I nemt og hurtigt kan hjælpe flere klienter og med succes kan behandle svære skader/smerter.

Undervisning

Din ASA Forhandler underviser klinikkens medarbejdere i, hvordan man optimalt behandler skader og smerter med ASA MLS® Laser, så I opnår de bedste resultater fra første dag. I får undervisning både ved levering samt en uddybende undervisning 4-6 uger efter levering.

Markedsføring

Forhandleren byder ind med ideer til, hvordan I markedsfører laserterapi som behandlingsform på klinikkens website og i jeres klinik. Klinikken får flere marketingsmaterialer med klinikkens logo, så laserterapibehandlingen bliver synlig for klienterne.

Service

I kan tegne en serviceaftale hos ASA Laser Danmark, hvor I får ekstra hjælp hele vejen rundt: I får direkte adgang til ASA’ hotline, sparring med fagpersoner, videreuddannelse, udvidet PR- og marketingpakke samt en låne-laser, hvis uheldet er ude.

Finansiering

Forhandleren tager gerne en uforpligtende dialog med jer omkring finansiering. I vælger naturligvis selv, om I ønsker at lease eller købe kontant.

Forskning & studier

I får adgang til en stor, struktureret database hos ASA med forskning og studier omkring behandling med medicinsk laser. Derudover modtager I tidsskriftet ”Energy of Health” med de nyeste forsknings-studier 2 gange om året.