Om ASA

Innovativ producent af laserudstyr fra 1983. Til stede i 90+ ​​lande med 30.000+ installerede enheder.

100+ dokumenterede kliniske tilfælde. 200+ videnskabelige publikationer

ASA LASER er en af verdens førende og mest innovative producenter af medicinsk laserudstyr. ASA LASER står for innovation, sikkerhed, produktivitet og effektivitet.

ASA LASER er garant for avancerede og effektive produkter til smertebehandling og vævregenerering, som anvendes af fysioterapeuter, i rehabilitering øjemed, i sportsverden og af dyrlæger til behandling af muskulære skader og sygdomme.

ASA LASER blev etableret i 1983, er repræsenteret i over 90 lande og investerer 13% af omsætningen til forskning og innovation.

ASA LASER Danmark er eksklusiv distributør af ASA LASER’ s produktportefølje til det danske markedet – både af produkter til det danske sundhedsvæsen og til behandlere inden for veterinær segmentet.

Patenteret innovativ laserteknologi MLS®

Multiwave Locked System teknologien MLS® er resultatet af mange års videnskabelig forskning og teknologisk innovation. En udvikling der har bevæget sig fra lav til høj effekt, fra kombinerede laserteknologi til MLS® Laserterapi.

Synkroniseringen, som karakteriserer MLS® puls, er resultatet af tredive års erfaring og en konstant udvikling og forskning af laserkilden samt ønsket om at skabe en sikker, effektiv og helbredende terapibehandlingsform.

ASA er godkendt i EU og USA

Inden for EU er laserterapi godkendt som medicinsk behandlingsmetode til smerte- og helingsbehandling og laserudstyr, som er CE-mærket, er godkendt som medicinsk behandlingsudstyr i EU.

ASA’ Klasse 4, MLS® Lasere, er CE-mærket og godkendt af EU som medicinsk behandlingsudstyr og patenteret i USA (UNITED STATES PATENT No.: US 8,251,982 B2) samt godkendt af U.S. Food and Drug administration (FDA).

Fordelene ved ASA LASER’s laserudstyr og MLS® teknologien

Sikkerhed

Den patenterede MLS® teknologi sikrer at hudvævet ikke overophedes og at der ikke kan ske varmeskader af vævet. Behandleren kan således holde laseren stille på klientens skade uden at overophede hudvævet.

Softwaren som følger med ASA Laseren sikrer, at behandleren tilfører den rigtige mængde laserlys uanset skadens art, afmålt efter smerteniveau og type af smerte

Hos ASA Laser Danmark bliver du og dine medarbejdere undervist i brugen af laserudstyret. Og vi tilbyder løbende undervisning og kurser vedr. de nyeste kliniske resultater og behandlings-protokoller.

Produktivitet

Når behandleren arbejder med ASA LASER klasse 4 laserenheder, “2 i 1” laser og/eller laseren med robotfunktion, så kan behandleren forlade klienten, mens laseren fortsat behandler klienten.

Ved behandling med ASA LASERS fritstående lasere frigives behandlerens tid, mens laseren behandler klienten. Enten arbejde med flere klienter på samme tid, skrive journaler eller tage en pause.

Behandleren får “frigivet” hænderne, det vil sige, at behandlingen med laserterapi hverken belaster eller er fysisk hård for behandlerens hænder/krop.

Effektivitet

 ASA´s MLS® klasse 4 lasere, er baseret på en innovativ, effektiv teknologi, som sikrer at laserens high power intensitet udnyttes fuldt ud. Det betyder, at klienten ofte efter de første behandlinger, mærker en forbedring af skaden og hurtigere bliver skadefri

ASA´s MLS® teknologi kombineret med laserens innovative linse sikrer, at laserlyset behandler hele det skadede område og med en ensartet energi. Det giver en ensartet og effektiv behandling af det skadede område

ASA´s MLS® teknologi kombineret med ’2 i 1’ laseren eller robotlaseren, kan behandleren behandle en klient med flere skader på samme tid. Klienten får mulighed for at komme i gang med hverdagen hurtigere end normalt

Kontakt

Kontakt ASA LASER Danmark for yderligere information om medicinske laserudstyr eller magnet terapi til din klinik.

ASA LASER Danmark har selvstændige ASA LASER forhandlere over hele landet, som kan guide og vejlede dig i hvilken laserenhed, der passer til din kliniks behov.

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information eller for et møde i din klinik.

Du kan også booke tid i ASA LASER Danmarks demonstrationslokaler – på vores klinik smerteklinikker.dk på Frederiksberg eller på en klinik i Århus, som vi samarbejder med. Her kan du opleve forskellen og fordelene ved de forskellige laserenheder og magnetterapi udstyret.

Er du eller dine behandlere nysgerrig på at få yderligere viden om behandling med klasse 4 laserterapi, kan I booke jer ind på en af vores gratis informationsmøder tæt på dig.

Tilmeld dig en event her eller book et møde på din klinik her.